anielka napisał(a):
Smok Wawelski napisał(a):
Przyjacielu, zanim zaczniesz merytoryczną dyskusję na tematy "przerobione" na naszym forum już po kilka razy, przeczytaj regulamin forum i odpowiednie wątki:(...)
Przyjacielu, zrozum mnie dobrze i odpowiedz sobie na pytanie:
czy nie mogę swobodnie wypowiedzieć się w każdym wątku, pisząc na temat, dzieląc się swoim zrozumieniem Biblii?
Dlaczego to - na przykład - Twoje zdanie i Twoje zrozumienie biblijne ma górować nad moim? Czy na tym forum nie ma zasady równości? Czy raczej stosuje się tu metodę większości?
Proszę, odpowiedz sobie sam w duchu na te pytania. A jeśli uznasz to za właściwe, to odpowiedzi - by nie zaśmiecać tego forum - możesz przesłać prywatnie na moje konto na tym forum.
Droga Anielko, regulamin tego forum, który
zaakceptowalas, zanim zaczelas postowac jako zarejestrowany uzytkownik, powiada w punkcie czwartym:
"Z forum mogą korzystać wszyscy, którzy chcą dyskutować, wymieniać informacje, przestrzegać się, porównywać i wyjaśniać poglądy w tematach dotyczących życia i wiary, a także pytać w ramach szczerego poszukiwania prawdy
- przed założeniem wątku/tematu należy sprawdzić, czy podobny już nie istnieje [menu forum opcja: "Szukaj" ]
- wątki/tematy zakładamy w odpowiednich do tego działach
- nie powielamy tych samych wątków w różnych działach
- wskazane jest zapoznanie się z istniejącymi już postami na rozwijany temat (...)"
Jak dotychczas w kazdym chyba twoim poscie wskazujesz w jakis sposób na AD7 badz E.G.White. Zanim Smok napisal Ci powyzszy cytat, podalas
link do nauczania opartego widocznie na zrozumieniu tematu przez adwentystów dnia siódmego. Wypadalo by przed takimi "akcjami" zapoznac sie "z istniejącymi już postami na rozwijany temat" adwentyzmu dnia siódmego i nauczania E.G.White.
Prosze wysluchaj mojej prosby do Ciebie, która napisalem tutaj:
http://ulicaprosta.lap.pl/forum/viewtop ... 3361#33361