krzyś murawski napisał(a):
nie da się ukryć, nazywam się krzyś murawski, jestem tu za namową Magdy, której od dłuższego czasu nie widuję, choć powinieniem,
mam 34 lub 5 lat, zależy, jak kto liczy, od Jezusa uzależniony od lat 12-stu.
Krzysiek!!!! Mówiłam Ci, żebyś nie mówił, że się znamy!!
Chciałam być tu bardziej anonimowo.....a teraz już np wiadomo, że też jestem ze Świdnika, to jeszcze wyjaśnię, że to k. Lublina
Jestem trzy lata młodsza od Krzysia, on mnie kiedyś wprowadzał w tajniki Hare Krisna…a potem ja jego przyprowadziłam do „zielonych”…więc nawrócona jestem ponad 12 lat
W rejestrowanych zborach nie bywam (a jest u nas trzy), na spotkaniach domowych również .
Fajnie chociaż wirtualnie pobyć z braćmi
Pozdrawiam wszystkich cieplutko, a specjalne pozdrowienia dla Smoka Wawelskiego
PS. Smoku, rozmawiałam z Tobą na innym forum

.
Obiecałam Ci, że temat dokończę…tylko proszę o cierpliwość. Ale chyba za długo myślałam, bo forum af już nie działa. Rozmawialiśmy o łasce i o przykazaniach…w Twoim ostatnim poście prosiłeś, żebym wyjaśniła jak rozumiem Rzym 6 i 7 rozdział….
Czytałam, myślałam, myślałam, myślałam (nad Rzym i o innych rzeczach, o których rozmawialiśmy) …i nadal ciężko mi wytłumaczyć, to wszystko w co wierzę. Tzn. jakoś ciężko mi to wszystko pozbierać do kupy i wyłożyć z taką lekkością, z jaką Tobie to przychodzi.
Mam nadzieję, że temat ten wypłynie na tym forum i dokończymy dyskusję.