Czlowieku jesli mnie tak sledzisz po forach to powinienes wiedziec, ze nie mam takiej intencji, aby sie wszyscy milowali jak Ty to mi chcesz przypisac, bo wiem, ze nie moze byc zgody miedzy Chrystusem a Belialem i jaki dzial ma wierzacy z niewierzacym to wiem i mdla mnie nauki antychrysta, wlasnie dlatego bylam zbanowana na forum u liska chitruska Hardiego, ktory flirtuje z Sj i unitarianami, ze "nie kocham" SJ, wtedy "modalisci", taka np.m.i. oliwka mnie popierali, nastepnie nawet "modalisci" mnie zbanowali na innym forum za to, ze mowie, ze Jezus Chrystus przyszedl w ludzkim grzesznym ciele sarx, zostalam zwyzwana przez nich od psychicznych, opentanych, itp. Juz za samo cytowanie tylko Slowa Bozego jeden kazal mnie banowac, bo mowil, ze ja go oskarzam w kazdym watku, choc ja to nie do niego pisalam. Tutaj cytowalam wypowiedzi Ryszarda, by udowodnic, ze Hardi klamie w tym, ze Ryszardowi nie przeszlo przez gardlo to, ze Jezus jest Bogiem, powtarzam to po raz enty, a nie po to, by szerzyc jego nauki "tylnymi dzwiami", ktorych tu nie ma, "pod pretekstem". Moze mam za malo oglady, ale nie jestem taka przewrotna. Chodzi o to, ze jak przestrzegac to przed czyms konkretnym i rzetelnie to udokumentowac, a nie wedlug widzimi sie. Czy tak nie powinno byc, bo tak to kazdy moze sobie napisac ja ten lisek chitrusek Hardi i poczuc sie moze wazny, ktory sam nie jest ugruntwany w tym w co wierzy. A "Wy", ale "Wy" to male piwo, najbardziej boli wlasnie, ze Smok - klapy na slepiach, podejrzliwosc i lapanka na mnie, a nie dyskusja, wybacz, czy to dyskusja jest np. zadac mi pytanie i dac do wyboru dwie odpowiedzi, a gdy pytam czy chce poznac moje zrozumienie on mowi, ze nie chce, czy to jest dyskusja? Nie! to nie jest dyskusja, to jest "stawianie pod murem", jak to sam dobrze nazwal. Tak traktujecie tu ludzi, tak traktowaliscie tez Ryszarda i innych. To nie jest milosc i szacunek, Smoku, choc moze sie Tobie i Twojej spolce tak wydaje. Mowisz, ze tu nie jest kolko wzajemnej adoracji,to prawda, tu jest kolko adorujace Ciebie, Smoku.... Tak!, masz Ty ten swoj urok, ale to nie ci co Ci kadza sa Twymi przyjaciolmi.
Kiedy zobaczylam ten nieszczesny watek, napisalam do Axanny czy to widziala i powiedzialam jej , ze sie zarejestrowalam , by skomentowac, a ona mi odradzala, powiedziala, ze nawet sie pomodli, by mnie nie wpuszczono, bo .... i miala racje. Tak wlasnie jest jak mowila, ze bedzie.
Przywitanie bylo ozieble, bylam i jestem swiadoma, ze moglo zabolec, wiec pozegnanie bedzie cieple; rowniez w milosci! Powodzenia! a.
acha i jeszcze jedno; Tak!; "Niech mi Bog wybaczy to co zawinilam", ale Wam rowniez niech wybaczy! Amen!
_________________ SZEMA ISRAEL ADONAJ ELOHENU ADONAJ ECHAD! Sluchaj Izraelu Pan Bog nasz, PAN JEDEN JEST!
|