Jest pokarm w mediach, ale ten pokarm jest przygotowany przez ducha tego świata, jest podany na talerzu w takiej formie aby świat się bał. Zapewniam Ciebie że my nie musimy się bać.To że ja Ciebie zapewniam to nic siostra, sam Pan to już dawno temu powiedział , jakoś tak cudownie jest, że mówi to wciąż, bo żyje i Słowo jest żywe.
Łuk. 21:26-28
26. Ludzie omdlewać będą z trwogi w oczekiwaniu tych rzeczy, które przyjdą na świat, bo moce niebios poruszą się.
27. I wówczas ujrzą Syna Człowieczego, przychodzącego w obłoku z mocą i wielką chwałą.
28. A gdy się to zacznie dziać, wyprostujcie się i podnieście głowy swoje, gdyż zbliża się odkupienie wasze.
(BW)
A gdy się to zacznie dziać...... Alleluja

to zapewnienia i mówi,
wyprostujcie się !!i znów na usta kładzie się Alleluja.
Izaj. 51:6
6. Podnieście ku niebu oczy i spojrzyjcie na ziemię w dole! Gdyż niebiosa rozwieją się jak dym, ziemia rozpadnie się jak szata, a jej mieszkańcy poginą jak komary, lecz moje zbawienie będzie trwać wiecznie, a moja sprawiedliwość nie ustanie.
(BW)
Słowa Pana, wiecznie, i nie ustanie i wiele wiele innych w Słowie Bożym, są najlepszym pokarmem dla nas , po takim codziennym śniadaniu, obiedzie i kolacji. Zupa na talerzu wiadomości CNN staje się pokarmem który nawet tak podany może przynieść nam dzieciom Bożym, życie i pokój.
Pan z Tobą siostra.