kristina napisał(a):
To są wielkie pieniądze i wielka władza.Firmy farmaceutyczne.Sztuczne choroby i sztuczne lekarstwa.
Jane Bugermeister, austriacka dziennikarka...była chyba w Krakowie parę lat temu.Próbowała wytoczyć proces przeciw WHO..kiedy zalało nas tymi nieszczęsnymi szczepionkami.
Chyba szczepionki rzeczywiście zaczynają mieć kluczowe znaczenie w realizacji postulatów NWO - w szczególności depopulacji. Nie wierzyłam w to kilka lat temu ale dotarłam do materiałów w sieci, które zawierały cytaty kluczowych polityków a także celebrytów oznajmiających zupełnie bez żenady konieczność depopulacji świata w imię "dobra ludzkości". Naprawdę to szokujące! Niestety, nie wszystkie materiały (filmy lub artykuły) podają źródła i daty - czyli w jakich okolicznościach autorzy tych wypowiedzi je popełnili (na piśmie lub ustnie). Jednak jest sporo konkretnych i udokumentowanych materiałów - niestety w języku angielskim, więc linki pewnie większości nie pomogą

Co do szczepionek, to przypominam sobie sen pewnej kobiety z USA sprzed, bodajże, trzech lat: śniło jej się, że ludzie byli zamknięci w domach (kwarantanna) i odwiedzani przez zmilitaryzowane ekipy medyczne w celu przymusowych szczepień. Osoby uchylające się przed tym "obywatelskim obowiązkiem" były traktowane jako element antypaństwowy i prawie jak zdrajcy. Stosowano przymus fizyczny a w szczepionkach było coś, co powodowało, że ludzie zaszczepieni szybko umierali.... Wtedy pomyślałam sobie: eee to chyba jeszcze odległa przyszłość.
Tutaj chociażby link to informacji, że rząd Australii odbierze zasiłki na dzieci rodzicom, którzy decydują się nie szczepić swoje dzieci:
http://uncensored.co.nz/2011/11/28/inje ... overnment/Należy dodać, że Australia jest krajem, w którym znajduje się mnóstwo zwłok ofiar rytuałów satanistycznych. A taki słoneczny kraj ....