autor strony przypomina mi takiego "rycerzyka"...strasznie poważnie traktuje swoją misję "ostatniego prawdziwego świadka"...
narażając się na podejrzenia o udział w "prawdziwym syjonistycznym spisku" wejdę na ten dach, żeby wykrzyczeć (Mt.10:27), że posądzałam niewinnych, a to było inaczej!!!
przykładem niech będą informacje, które podaje jako modyfikacje i/lub z "wiadomej" własnej stronki:
Wysłany: 2007-08-07, 03:02
Dodałem taki motyw do strony o piekle.
http://www.angelfire.com/...ipsa/pieklo.htmCytuj:
eszcze jedna uwaga na temat bożej sprawiedliwości.
Cóż takiego złego zrobił bogacz, że zasłużył sobie na wieczne męki w nieugaszonym ogniu?
Czy był makabrycznym zbrodniarzem? Słowo Boże mówi nam, że był on człowiekiem bogatym i najwyraźniej nie dbał o Łazarza.
Czy takie postępowanie, taki błąd powinien być karany przez Boga miliardami lat w piekle?
Czy bogacz nie zrozumiał swego błędu?
Czy nadal powinien ponieść, pomimo zrozumienia, tak okropną karę?
Komentarze?
Wysłany: 2007-07-27, 02:39
Cytuj:
Niestety, w czasach ostatecznych żydowskie sekty znów atakują chrześcijan, jak dawniej.
Zgadzam się całkowicie z tym, że Syjoniści z zaciekłą gorliwością prześladują całe chrześcijaństwo.
Ostatnio znalazłem bardzo poważne ostrzeżenie przeciwko 'wybranym'... Lucypera!Jeden z pastorów ostrzega przeciwko infiltracji kościołów chrześcijańskich przez specjalnie wyszkolonych sług Szatana. Zakradają się do zborów pod pozorami poznawania Prawdy. Tymczasem nie chcą powiedzieć głośno i wraźnie, że Jezus jest ich Zbawicielem.
Szczególna ich charakterystyka - mają rozdwojone osobowości i jest niemozliwym usunięcie ich za pomocą imienia Pana!
Syjoniści mają od sporego czasu w Senacie USA projekt tzw. prawa nienawiści. Kilka dni temu ponownie prawo to nie zostało zaakceptowane. Jeżeli zostanie, Biblia najprawdopodobniej będzie na rejestrze ksiąg 'nienawiści' ponieważ potępia homoseksualizm oraz inne seksualne deviacje.
Także w Biblii mamy wyraźnie podane, że to Żydzi zamordowali Jezusa rekami Rzymian.
Cytuj:
I nie wierzą Pismom, ale własnym urojeniom, które wymyślają, bo nie wezmą się do roboty, tylko leżą całymi dniami.
Pozornie masz rację. Nie w tym przypadku następują ataki.
Przypomnę pewną zelazną prawdę na temat języka angielskiego.
W języku angielskim 'j' czyta się jak 'dż'
PRZYKŁADY: 'just' -(jedynie, tylko) czytamy - 'dżast'
imię żeńskie - 'Justine' (Justyna PL) - 'Dżastin'
Jesus - czytamy - 'Dżizas'.
Szczególnie w języku angielskim imię Zbawiciela jest TOTALNIE zniekształcone i w żadnej zgłosce nawet nie przypomina Jego imienia po hebrajsku - Jaszua czy Jahuszua.
Wypisanie na Google - Yahushua daje nam ponas 29,000 uderzeń.
Yahushua
Jeżeli się mylę skoryguj mnie i podaj własciwe brzmienie imienia naszego Pana po hebrajsku.

Co mnie szczególnie uderza w tym przypadku, kiedy ponad 20 lat temu znalazłem się w Australii, media mówiły dużo o Lechu Wałęsie.
Uderzyła mnie precyzja, z jaką wymawiano jego nazwisko.
Muszę przyznać że media zdawały doskonale egzamin i nazwiska polityków jak Gorbaczow czy Jeltsyn (znam jedynie angielską pisownię tych nazwisk) wymawiano niezwykle starannie według ich oryginalnego brzmienia.
Zastanówmy sie nieco nad tym.
Jeżeli świat Szatana dba o prawidłową wymowę swoich sług, co z nami i naszą wymową naświętszych imion we wszechświecie?
"Niech Ci błogosławi Adonai i niechaj Cię strzeże; niech rozjaśni Adonai oblicze swoje nad Tobą i niech Ci miłościw będzie; niech obróci Adonai twarz swoją ku Tobie i niech Ci da pokój." ( Bemidbar 6 : 24-26 / 4 Mojż.)