www.ulicaprosta.net

Forum przy Ulicy Prostej
Teraz jest Pt maja 16, 2025 8:06 pm

Strefa czasowa: UTC + 1

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 519 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 35  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: Wt wrz 13, 2005 1:48 pm 

Adam, Ty naaaaprawdę znasz takiego brata??? :D Ja mam siostre w Panu,też góry lubi.Wspaniałości kobita :D

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: Wt wrz 13, 2005 4:12 pm 

Adam napisał(a):
Rzepicho,ja znam takiego brata!Tylko nie jest brunetem.No ale do łazikowania po górach jest świetny!Przekonałem się o tym w ostatni weekend na Słowacji.Przede wszystkim jednak,jest wypróbowanym i szczerym bratem.
Tylko jak pomyślę,że mogła byś zabrać go nam,to chyba jednak nie dam ci namiarów :wink:

Adam, to moze ja skorzystam? :wink: Bo znam 2 siostry, ktore bardzo pragna wyjsc za maz. Jedna to szczegolnie upodobala sobie gory, wiec mogliby razem chodzic... W tych przypadkach ten brat zostalby w Polsce, wiec moze jakos to przezyjesz? :lol:

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: Wt wrz 13, 2005 8:46 pm 

Noooooo Itur.Toz ja pierwsza byłam :D . :P .Adam może napisz nam ile lat ma ten wspaniały taternik.Bo moja siostra to juz nie nastolatka /ale wygląda jak nastolatka/

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: Wt wrz 13, 2005 9:56 pm 

Zeby dorzucic troche do ognia, to powiem ze tez znam bruneta, ktory lubi gory i wyjezdza w nie, aby pojezdzic na nartach, jest osoba ugruntowana w wierze i samotna .. kawaler od urodzenie :)

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: Wt wrz 13, 2005 10:00 pm 

A ja już zupełnie zaognię sytuację i powiem, że jestem blondynem, nigdy nie jeździełem w górach na nartach, mam lęk wysokości i nie chodzę po górach. Z tych wszystkich cech pozostaje mi tylko to, że jestem kawalerem! :wink:

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: Śr wrz 14, 2005 9:00 am 

No to żeby całkiem zaognić to ja szukam takiego jak Smok:-)
co by mówić chciał dużo:-)

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: Śr wrz 14, 2005 9:05 am 

To znaczy takiego madrego, czy takiego ladnego, czy takiego zielonego?? :lol: :wink:

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: Śr wrz 14, 2005 9:36 am 

No i mamy pierwsze anonsy matrymonialne na ulicy prostej :wink:
Nieźle :lol:

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: Śr wrz 14, 2005 9:42 am 

Itur to że on jest taki ładny zieloniutki i jeszcze mądry to nic, ale ty wiesz jak on do swojej żony mówi? no i nie jest oszczędny w tych słowach.
Jak ja to przeczytałam to byłam zdumiona i już zaczęłam podejrzewać, że to bajka, bo przecież Smoki nie istnieją. Ale nie pierwszy raz odkrywam, że to forum wyprowadza mnie z mroków mojej niewiedzy:-)

Smoku mam nadzieję, że nie masz mi za złe, że na twoim przykładzie pokazuję jaka drzemie we mnie potrzeba.

A czy mógłbyś mi napisać jak można lepiej zrozumieć mężczyzn, czego oni oczekują od kobiet - tak twoim zdaniem popartym doświadczeniem męża i ojca. Oczywiście poza potrzeba tą najważniejszą jaką jest potrzeba społeczności z Bogiem. Tak na chwilę oderwę cię od tych zawiłości doktrynalnych w KRK.

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: Śr wrz 14, 2005 9:58 am 

Ale się porobiło!!!Owszem,znam takiego brata,jednak zrobiłem głupotę pisząc o nim bez jego wiedzy.Tak więc od tej pory ani słowa na jego temat.I przepraszam,bracie A. :oops: (czasem tu zagląda)
Teraz nie wiem jak mu o tym szalonym zainteresowaniu powiedzieć.Zawsze sobie postanawiałem nie mieszać sie do takich spraw a to już drugi raz.Chyba to forum tak na mnie podziałało.....

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: Śr wrz 14, 2005 10:35 am 

Adam to może wytłumacz temu bratu, żeby nie traktował tak wszystkiego poważnie:-)
Faktem jest, że człowiek w pewnym wieku, powiedzmy ten wiek nieufności zaczyna się po trzydziesce zaczyna być bardzo ostrożny, boi się kolejnych rozczarowań i zranień. I czasem dmucha na zimno. Ma za sobą już nie jedne swaty, z których nic nie wynikało bo ciągle nie to. I zarzuty swatającego: no i czego ty szukasz. Ale mimo tego chyba jednak
warto próbować, bo najlepszym lekarstwem na samotność jest drugi człowiek.

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: Śr wrz 14, 2005 3:21 pm 

Kesja napisał(a):
Itur to że on jest taki ładny zieloniutki i jeszcze mądry to nic, ale ty wiesz jak on do swojej żony mówi? no i nie jest oszczędny w tych słowach. Jak ja to przeczytałam to byłam zdumiona i już zaczęłam podejrzewać, że to bajka, bo przecież Smoki nie istnieją. Ale nie pierwszy raz odkrywam, że to forum wyprowadza mnie z mroków mojej niewiedzy:-)

:D :oops: 8)

Cytuj:
Smoku mam nadzieję, że nie masz mi za złe, że na twoim przykładzie pokazuję jaka drzemie we mnie potrzeba.

Cała przyjemność po mojej stronie, madame... :wink:

Cytuj:
A czy mógłbyś mi napisać jak można lepiej zrozumieć mężczyzn, czego oni oczekują od kobiet - tak twoim zdaniem popartym doświadczeniem męża i ojca. Oczywiście poza potrzeba tą najważniejszą jaką jest potrzeba społeczności z Bogiem. Tak na chwilę oderwę cię od tych zawiłości doktrynalnych w KRK.

Bardzo interesująca propozycja. Sam się chętnie oderwę, ale muszę lecieć na wywiadówkę do szkoły naszego sinusa. Może wieczorem coś skrobnę w temacie.

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: Śr wrz 14, 2005 4:47 pm 

Adam,noo Adam.Nic bez przyczyny podobno.Może Ci rola swata pisana :P .Takich masz braci obok siebie co to i przystojni i po tych górach biegają.A ja mam siostre sliczności co te góry takoż lubi.Znak jaki czy co???? :shock:

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: Cz wrz 15, 2005 2:14 pm 

Sie zobaaaaczy.....

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: Cz wrz 15, 2005 3:34 pm 

Bylam pierwsza i prosze mi sie tutaj w kolejce nie rozpychac:)
Jesli ktos ma niech skontaktuje mnie z sympatycznym bratem. Mam na imie Ania, pochodze z pld. czesci Polski a mieszkam w USA. Mam 30 lat, wygladam na 25 :) Studia, piekna figura, umiem gotowac i zajmowac sie domem. Interesuje sie literatura, filmem, jezdze rowerem, plywam, lubie dzieci. Calkiem szczerze i bezstresowo poklikam z kims, kto tak jak ja szuka tego swego szczescia. Jesli Bog jest miloscia to ja wierze, ze ludzie sa ze soba bo sie zakochuja w sobie a potem milosc ta przeobraza sie tak, aby dojsc do dojrzalosci i doskonalosci. Nie wierze i nie bede sluchac ludzi, ktorzy uwazaja, ze mozna rozsadkowo zawrzec malzenstwo a co wiecej w nim wytrwac.

Odpowiedz z cytatem  
Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 519 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 35  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1